Vill du också vara med och påverka beslutet?

Vill du framföra dina synpunkter men har inte tiden, kan du lätt göra detta genom att skriva under vår namninsamling:

Namninsamling.se

Sök efter "Vi som värnar om Högalidsparken"

SAMRÅDSFAS I ÄRENDET!

Stadsbyggnadskontoret har i och med ett förslag till detaljplan också startat programsamråd i planprocessen. Det är i denna fas som den första möjligheten att lämna in synpunkter på detaljplaneförslaget om så önskas. Om man har åsikter på detaljplanen är det också viktigt att man gör det i denna fas för att ha chans till en eventuell överklagan i senare instans om det det skulle behöva gå så långt.
Vill du veta hur du gör för att komma in med synpunkter till stadsbyggnadskontoret? Skicka ett mail till: hogalidsparken@hotmail.se

Detaljplaneförslaget hittar du när du klickar här: Detaljplaneförslag



måndag 13 juni 2011

Så här tycker dom boende på Hornsbruksgatan...

Hej,

Och tack för att du tar dig tid att läsa denna blogg igen efter ett alltför långt uppehåll!

I inlägget nedan följer dom svar vi fått från en enkätundersökningen som genomfördes strax efter Community Planning.

Vi vill med denna undersökning visa sanningen till det som ligger till grund för den detaljplan som nu skickas ut på remiss.

..."Så här vill dom boende ha Hornsbruksgatan" hette det när allt var avklarat, men vad var det som hände egentligen? JAg hade hoppats på en nyanserad bild, men svaren som ramlade in gav en anna bild.

När jag sammanställt alla svaren och kommentarerna blir jag i samma ögonblick orolig när jag tänker att våra folkvalda ska behöva tänka över ett oerhört kontroversiellt beslut baserat på en välsmörjd illusion om "Fördjupat medborgarinflytande" och närboende som med glädje bidragit till processen.

Några av er som läser känner troligtvis inte igen sig i svaren, men dom allra flesta av dom boende kommer nog att hålla med...

Frågor, svar och kommentarer finner ni i inlägget innan!

Tack för att ni engagerar Er!

Mattias

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar