Vill du också vara med och påverka beslutet?

Vill du framföra dina synpunkter men har inte tiden, kan du lätt göra detta genom att skriva under vår namninsamling:

Namninsamling.se

Sök efter "Vi som värnar om Högalidsparken"

SAMRÅDSFAS I ÄRENDET!

Stadsbyggnadskontoret har i och med ett förslag till detaljplan också startat programsamråd i planprocessen. Det är i denna fas som den första möjligheten att lämna in synpunkter på detaljplaneförslaget om så önskas. Om man har åsikter på detaljplanen är det också viktigt att man gör det i denna fas för att ha chans till en eventuell överklagan i senare instans om det det skulle behöva gå så långt.
Vill du veta hur du gör för att komma in med synpunkter till stadsbyggnadskontoret? Skicka ett mail till: hogalidsparken@hotmail.se

Detaljplaneförslaget hittar du när du klickar här: Detaljplaneförslag



fredag 5 november 2010

Undersökningsenkät till medverkande i Community Planning

Vill du hjälpa till att utvärdera Community Planning Eventet?

Arbestgruppen har tagit fram en enkätundersökning där Du får fylla i hur Du upplevde eventet. Frågorna handlar om inför, genomförande, presentationer och täcker eventet som helhet.

För att ta del av en utvärderingsenkät, skicka ett mail till:
hogalidsparken@hotmail.se

Varför vill ni göra detta?
Det har kommit in en hel del mail till arbetsgruppen från grannar som upplevt att eventet inte var helt tillfredsställande på ett eller annat sätt. Det här är din chans att ycka till vad det var som fungerade bra eller mindre bra.

Svaren kommer sammanställas av Arbetsgruppen och presenteras offentligt (självklart kommer ditt namn att vara anonymt då vi inte publicerar namn på bloggen eller lagrar dom på något annat sätt för andra att ta del av.)

Vi vill också passa på att kraftigt understryka att vi tycker att fördjupat medborgarinflytande är något bra som man bör skydda och återanvända, allra helst då i en omvänd planprocess innan markanvisning . Dock anser vi att det som blev gjort ocskå kunde göras så mycket bättre och få en större effekt gentemot sitt syfte att låta boende faktiskt påverka och i större grad acceptera förslagen som är tänkta att komma ut ett sådant event, varpå vi nu skickar ut en undersökningsenkät för Dig att fylla i så att du kan göra Din röst hörd!

Tack för att Du engagerar dig!

Mattias